Lisette Holst

Coach & Teambegeleider

 

Wie is Lisette Holst?


Lisette Holst heeft naast haar werk als kwaliteitsmanager, Hogere Bedrijfskunde gedaan en het ITIP (Driejarige opleiding en de energetische opleiding). Inmiddels heeft zij in de afgelopen 20 jaar bij verschillende bedrijven gewerkt en altijd in een leidinggevende positie. De laatste 10 jaar heeft zij dit als zelfstandige gedaan waarbij haar rol als coach zich steeds verder heeft ontwikkeld. Tijdens haar ervaring in het werk met mensen, kwam zij tot de ontdekking dat alles valt of staat met de mensen in het team, hoe zei met elkaar communiceren en omgaan. “Er kunnen nog zoveel protocollen, procedures en richtlijnen geschreven worden, het team bepaalt het succes van de werkzaamheden.”


Met haar daadkracht, enthousiasme en dienend leiderschap heeft zij altijd, en nog steeds, met veel plezier een afdeling weten te laten functioneren in een positieve en menswaardige omgeving. Met als resultaat: doelstellingen behaald, tevreden medewerkers en een gezonde doorgroei van personeel.


Lisette is scherp, heeft een goed oog voor de onderlinge verbanden, en zal op zoek gaan naar de sterktes en de zwaktes van het team. Waar stroomt het in het team en waar stokt het. Dat wat waar genomen wordt, wordt samen met de teamleden bekeken op een wijze zoals alleen zij dat kan, met respect, humor en plezier.